Indkøbskurven er tom.
KONKURRENCE! Vind bogen 'Vinterklip' af Theresa Jessing
KONKURRENCE! Vind bogen 'Vinterklip' af Theresa Jessing

06.12.17. KONKURRENCE. Af Anita Lund Gravesen

Julen inviterer til julebag, gløgg og papirklip. Derfor sætter Magasinet Kunst to eksemplarer af Theresa Jessings bog 'Vinterklip' på højkant.

Giv artiklen et ’like’ eller <3 på Facebook så deltager du i konkurrencen om et eksemplar. Der trækkes to vindere tirsdag den 12. december kl 12.00.

 

Vinterklip af Theresa Jessing

Vinterklip er en hobbybog med papirdesign af den fingernemme slags. Bogen indeholder en blanding af smukke stemningsfulde billeder af tredimensionelle papirklip og grafik, skabeloner og beskrivelser, der guider dig til det rigtige resultat. Theresa har fokus på det naturskønne, og du finder skabeloner med motiver af alt fra dyr, stjerner og grantræer.

Skab dine egne små vinterkunstværker af papir.

Theresa Jessing er illustrator og forfatter til en række bøger om livet på landet med sine to børn og mand Frank Erichsen – kendt fra TV-hittet Bonderøven.

 

Konkurrenceregler
Konkurrencen er oprettet og drives af: Magasinet Kunst, Amagertorv 9, 1160 København, info@magasinetkunst.dk.

Konkurrencen er ikke oprettet og drives ikke af Facebook Inc.
De oplysninger, der opgives, bruges udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til 3. part. Du vil som deltager i konkurrencen via Facebook udelukkende få tilsendt meddelelser, som omhandler konkurrencen.

 

Hvem kan deltage?
Det er kun brugere, der har en Facebook-profil, der kan deltage i konkurrencen. Oprettelsen af en Facebook-profil er gratis, og brugere kan afmelde sig Facebook til enhver tid. Præmier kan desværre ikke sendes til adresser udenfor Danmark.   

Deltagere der ikke ’synes godt om' Magasinet Kunst, inden præmierne er udtrukket, udgår ikke af konkurrencen. Deltagere, der forsøger at manipulere konkurrencen, udelukkes fra konkurrencen. Ved deltagelse bekræfter du, at du er fyldt 13 år.

 

Præmie

Der er Theresa Jessings Vinterklip (2017). Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Præmien sendes direkte til vinderen. OBS. Vi sender ikke præmier til adresser uden for Danmark.

 

Kontakt
Spørgsmål om konkurrencen rettes til Magasinet Kunst: info@magasinetkunst.dk

 

Glædelig jul fra Magasinet Kunst!

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer