Indkøbskurven er tom.
KONKURRENCE - Vind biografbilletter til KALD MIG LUCÍA
KONKURRENCE - Vind biografbilletter til KALD MIG LUCÍA

Vind biografbilletter til KALD MIG LUCÍA

KONKURRENCE: Magasinet Kunst udlodder 3x2 biografbilletter til den spanske film KALD MIG LUCÍA (20.000 ESPECIES DE ABEJAS) instrueret af Estibaliz Urresola Solaguren.

Deltag i konkurrencen ved at like vores post om filmen på facebook, så trækker vi de 3 heldige vindere mandag d. 9. oktober 2023, kl. 12.00.

Den 12. oktober er der dansk premiere på den spanske film KALD MIG LUCÍA (20.000 ESPECIES DE ABEJAS) instrueret af Estibaliz Urresola Solaguren.

Om filmen
Estibaliz Urresola Solagurens debutfilm havde verdenspremiere i Berlin, hvor den bl.a. vandt Sølvbjørnen for 'Bedste skuespiller' (fantastiske Sofía Otero, som blot var otte år gammel, da filmen blev indspillet) og festivalens publikumspris - kåret af Berliner Morgenposts læserjury.

Mens faren bliver på sit job i byen, tager Aitor (Otero) med moderen ud i de baskiske bjerge for at holde sommerferie hos bedstemoderen. Aitor går under kælenavnet Cocó og nægter at lade sit hår klippe. Hvilket ikke møder lige stor forståelse alle vegne, så han må mestendels selv bakse med sin identitet og vej frem i livet – med moralsk støtte fra moderens tante, som plejer sine bistader på den skrånede bjergside - og som ved ét og andet om både os mennesker og den natur, som omgiver os.

Se traileren her
Læs mere om konkurrencereglerne nederst på siden.

Konkurrenceregler:
Konkurrencen er oprettet og drives af: Magasinet Kunst, Nikolaj Plads 26, 1067 København K, info@magasinetkunst.dk.

Konkurrencen er ikke oprettet og drives ikke af facebook Inc.
De oplysninger, der opgives, bruges udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til 3. part. Du vil som deltager i konkurrencen via facebook udelukkende få tilsendt meddelelser, som omhandler konkurrencen.

Hvem kan deltage?
Det er kun brugere, der har en facebook-profil, der kan deltage i konkurrencen. Oprettelsen af en facebook-profil er gratis, og brugere kan afmelde sig facebook til enhver tid.

Deltagere der ikke ’synes godt om' Magasinet Kunst, inden præmierne er udtrukket, udgår ikke af konkurrencen. Deltagere, der forsøger at manipulere konkurrencen, udelukkes fra konkurrencen. Ved deltagelse bekræfter du, at du er fyldt 13 år.

Præmie
Præmien består af 3x2 biografbilletter til filmen ’KALD MIG LUCÍA’. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Billetterne sendes direkte til vinderen. De kan kun bruges i de biografer, der viser filmen, og kan anvendes fra og med premieredatoen.

Biografer, der viser filmen:
Se liste over biografer der viser filmen her:

Rettigheder
Der forbeholdes ubetinget ret til at udelukke deltagere, hvis der er mistanke om snyd.

Tidsforløb
Konkurrencen løber fra fredag d. 6/10 2023 til mandag d. 9/10 2023, kl. 12.00.

Vinder
Vinderen findes ved lodtrækning og offentliggøres umiddelbart efter ovennævnte dato. Vinderen vil blive kontaktet via facebook og skal indsende sin adresse senest tre dage efter de er blevet kontaktet, så vi kan sende præmien. Såfremt en vinder ikke sender adressen inden en uge efter at vedkommende er blevet kontaktet, vil præmien gå videre til en anden konkurrencedeltager. 

Kontakt
Spørgsmål om konkurrencen rettes til Magasinet Kunst på info@magasinetkunst.dk.

Skriv en kommentar
*
*
*
*
Del med en ven
*
*
*
Der er ingen kommentarer